Laptop Black Friday aanbiedingen | De beste deals

Vanaf vrijdag 24 november 2023 vind je op deze pagina alle laptop Black Friday deals. Houd deze pagina goed in de gaten.

Laptop Black Friday 2023 aanbiedingen

Maak je ook gebruik van een laptop? Die kans is aardig groot. Er zijn namelijk steeds meer mensen die gebruik maken van dit type draagbare computer. Het is in veel gevallen ook erg handig. Wanneer je bijvoorbeeld student bent kun je de laptop eenvoudig mee naar college of een studieafspraak nemen maar ook gewoon thuis gebruiken. En het is zelfs mogelijk om onderweg op je laptop te werken. Dat geldt overigens niet alleen voor studenten maar ook voor mensen die werken. Natuurlijk zijn er tegenwoordig met de cloud en externe opslagruimtes genoeg mogelijkheden om vanuit elke locatie te werken. Met een laptop die je overal naar toe neemt is dat echter minstens zo eenvoudig en kun je ook zonder internetverbinding gewoon in je documenten. Laptops zijn er in heel veel verschillende prijsklasse. Door gebruik te maken van een laptop black friday korting, kun je bovendien ook nog eens veel geld besparen. Op Black Friday wordt immers vrijwel alles met hoge korting aangeboden.

Op dit moment verzamelen wij aanbiedingen van merken als; Apple Macbook Air en Pro, Acer, Asus, Lenovo, HP, Toshiba, Microsoft Surfacebook, Dell, Chromebook, MSI en Medion. Laptops van deze merken zijn in verschillende schermgroottes verkrijgbaar, namelijk; 11 inch, 12 inch, 13 inch, 15 inch, 15 inch en 17 inch.

Alle Laptop Black Friday aanbiedingen in één overzicht. Bekijk ook eens onze andere websites; Op www.blackfridayshoppen.nl verzamelen wij alle Black Friday aanbiedingen.

Een dag vol met korting

Laptop Black Friday 2020Iedereen is dol op korting. Dat is ook niet zo vreemd, aangezien we natuurlijk alles zo goedkoop mogelijk willen aanschaffen. Er zijn altijd wel bijzondere gelegenheden waardoor er door veel winkels korting wordt aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan de seizoen uitverkoop in de modewereld of speciale kortingen omdat de feestdagen eraan gaan komen. De dag met de allergrootste aanbiedingen en korting is echter Black Friday. Dat is de dag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Dat laatste is een inmiddels eeuwenoud feest dat altijd op de vierde donderdag van november wordt gevierd. Het draait daarbij om eten, drinken en gezellig samen zijn met familie. De daaropvolgende vrijdag hebben veel Amerikanen ook vrij en beginnen de meesten met de kerstinkopen. Winkels spelen daar al jaren op in door op deze Black Friday hun artikelen tegen extreem lage prijzen aan te bieden. De gewoonte is dat de prijzen op deze vrijdag zo ontzettend laag zijn dat je ze daarna nergens meer zo goedkoop kunt krijgen. Dat leidt tot enorme druktes in de winkelcentra in de Verenigde Staten en tot heel veel aankopen. Ook een aantrekkelijke black friday Laptop korting is meer gewoonte dan uitzondering op deze dag.

Welke winkels doen mee?

Dat is ook niet verwonderlijk als we kijken welke winkels er allemaal mee doen aan deze kortingsdag. In Amerika doet letterlijk iedere winkel mee. Inmiddels is de trend echter ook overgewaaid naar de rest van de wereld waardoor Nederlandse webshops zoals Bol.com, MediaMarkt en Coolblue ook met tal van laptop black friday aanbiedingen komen. En wanneer je denk dat de korting die je krijgt niet zo hoog is als in de Verenigde Staten, heb je het helemaal mis. De korting is namelijk ontzettend hoog en de Laptop black friday aanbiedingen kunnen zo gigantisch veel geld schelen, dat je bijvoorbeeld nog geld overhoudt voor een mooie en degelijke laptoptas of een softwareprogramma. Overigens doen er naast deze grote webshops en warenhuizen nog veel meer winkels in Nederland mee aan Black Friday.

Laptop aanbiedingen

Black Friday lijkt dus het ideale moment om een laptop aan te schaffen vanwege de vele laptop black friday aanbiedingen. Deze aanbiedingen vind je onder andere in winkels als  Bol.com, MediaMarkt en Coolblue. Wanneer je dus aan het begin van het studiejaar een nieuwe laptop nodig hebt, is het wellicht verstandig om eventjes te wachten tot het einde van november. Tijdens je studie is het leven immers al duur genoeg en in sommige gevallen kun je honderden euro’s besparen door gebruik te maken van black friday laptop korting. Hetzelfde geldt overigens wanneer je voor je werk of privé een nieuwe laptop wil hebben. Natuurlijk zijn er het hele jaar door aantrekkelijke laptop aanbiedingen te vinden, maar die kunnen absoluut niet op tegen een black friday laptop aanbieding. Dat zijn namelijk zonder twijfel de meest scherpe aanbiedingen van het jaar en ze zijn bovendien echt alleen die dag geldig.

Macbook Black Friday

Het is één van de meest geliefde laptops en het is dan ook niet verwonderlijk dat de Macbook black friday aanbiedingen ontzettend populair zijn. Want hoewel Macbook gegarandeerd tot de allerbeste laptops behoort, is dat ook goed aan de prijs te merken. Een black friday Macbook aanbieding kan daarbij dan net dat laatste duwtje in de goede richting geven waardoor de prijs van deze laptop precies binnen het budget past. Wanneer je een Macbook koopt, weet je in ieder geval zeker dat deze het niet binnen een aantal jaar gaat begeven zoals bij veel andere laptops wel het geval is. Macbook staat namelijk bekend vanwege de duurzaamheid. Dat geldt natuurlijk voor heel veel producten van Apple en het is niet voor niets dat een winkel als Coolblue de Macbook het mooiste meisje van de klas noemt, dat ook nog eens heel slim is. Wanneer je gebruik maakt van een black friday Macbook aanbieding ga je daar dan ook zeker geen spijt van krijgen.

Alle laptop aanbiedingen: Laptop aanbieding, Acer laptops, Apple Macbooks, Asus laptops, Chromebook laptops, Dell laptops, HP laptops, Lenovo laptops, Medion laptops, Microsoft Surface laptops, MSI laptops, Toshiba laptops, Gaming laptops, 2 in 1 laptops

Alle laptop aanbiedingen per formaat: 14 inch laptop, 15 inch laptop, 17 inch laptop, i5 laptop, i7 laptop

Aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Expert, MediaMarkt, BCC , YourMacStore

Speciale aanbiedingen: Black Friday laptop, Black Friday Chromebook, Black Friday game PC

Overig: Beste laptop, Laptop kopen

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een laptop aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende laptop aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een laptop aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een laptop aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online laptop aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een laptop aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.