Chromebook laptop aanbieding

Met deze Chromebook laptop aanbieding kun je thuiskomen!

Chromebook laptop aanbiedingWanneer je op zoek bent naar een goed alternatief voor een laptop die vaak duur is, hebben wij de oplossing: kies een Chromebook aanbieding! Een Chromebook is verkrijgbaar bij merken als Acer, Asus, HP, Dell, Lenovo en Samsung en zijn een stuk voordeliger. Hier vind je de beste tips en een goede Chromebook aanbieding!

Huidige Chromebook aanbiedingen:

Chromebook of laptop: het verschil

Je hebt vast wel eens van een Chromebook gehoord. Op het eerste gezicht ziet dit er hetzelfde uit als een laptop. Het verschil zit hem dan ook niet in het uiterlijk. Het onderscheid zit hem in het besturingssysteem. Een laptop werkt op Windows of MacOS. Dit is bij een Chromebook niet het geval. Deze werkt op Chrome OS. Dit besturingssysteem is gebaseerd op internetbrowser Chrome. Dit is ook de enige browser die hierop gebruikt kan worden. Wat zijn nog meer verschillen en waarom moet je voor deze Chromebook aanbieding gaan? Lees snel verder!

Op dit moment verzamelen wij aanbiedingen van merken als; Apple Macbook Air en Pro, Acer, Asus, Lenovo, HP, Toshiba, Microsoft Surfacebook, Dell, Chromebook, MSI en Medion. Laptops van deze merken zijn in verschillende schermgroottes verkrijgbaar, namelijk; 11 inch, 12 inch, 13 inch, 15 inch, 15 inch en 17 inch.

Automatische beveiliging

Je kunt een Chromebook aanbieding gebruiken voor basistaken als internetten of tekstverwerken. Hiermee is het een ideale keus voor studenten die hem mee willen nemen naar college of thuis aan hun opdrachten willen werken. Naast het feit dat de prijs een stuk lager is dan een gewone laptop, zijn er nog meer voordelen. Bij een laptop heb je vaak een antivirus software nodig om alle virussen op afstand te houden. Een Chromebook is al automatisch beveiligd via Google.

Lange batterijduur

Daarnaast gaat de batterij een stuk langer mee dan bij de gemiddelde laptop. Er is geen videokaart en zware processor aanwezig, het besturingssysteem is ligt en vraagt dan ook weinig batterij. Dit is een van de belangrijkste voordelen van een Chromebook aanbieding. Je kunt de hele dag door achter je laptop aan de slag gaan en tijdens een college hoef je niet in de buurt te zitten van een stopcontact, want hij gaat de hele dag mee.

Web Store

Op een gewone laptop kun je vrijwel alle programma’s en apps downloaden die je wilt. Dit is bij een Chromebook niet het geval. Hier kun je alleen apps downloaden uit de Web Store. Daarnaast worden alle documenten en foto’s opgeslagen in de cloud, terwijl je dit bij een doorsnee laptop zowel in de cloud als op schijf kunt opslaan.

Voor lichte taken

Een Chromebook is echt bedoelt voor eenvoudige taken. Via de Web Store kun je apps downloaden waarmee je films kunt kijken of muziek luisteren. Je kunt bijvoorbeeld wel games spelen, maar alleen kleinschalige. Het grote voordeel wat opweegt tegen dit alles is dat zo’n uitvoering vele malen goedkoper is dan een gemiddelde laptop. Voor de garantie hanteren de verschillende bedrijven hun eigen beleid. Zo kun je op de website van het merk naar jouw keuze vinden wat de garantie is.

Verschillende merken

Nu zijn er opties van verschillende bekende merken. Het grootste aanbod komt van Acer. Acer heeft ze in meerdere prijsklassen, en de verschillen komen dan vooral door extra functies en de grootte van het apparaat. HP staat ook bekend om zijn goede uitvoeringen die daarnaast ook uitstekend betaalbaar zijn. HP introduceerde dit jaar ook de nieuwste versie: de x2. Hierbij kan het toetsenbord worden losgekoppeld en heb je dus ook een tablet: 2-in-1!

Wacht niet langer en schaf een Chromebook aan!

Zoals je hebt gelezen kent deze aanbieding bijna alleen maar voordelen! Je kunt er goed op werken, je kunt er lang mee doen en daarnaast ben je al automatisch beschermd tegen virussen. Maak de juiste keus en schaf er vandaag nog één aan!

Product overzicht
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
Google
Product
Chromebook