Dell laptop aanbieding

Om het uitzoeken van een laptop te vergemakkelijken, biedt Dell 3 categorieën laptops. De Inspiron laptops zijn voor thuisgebruik en voor kantoor aan huis. Dit zijn de zogenoemde budget laptops. Als tweede kent Dell de XPS laptops voor de meer zakelijke gebruiker. Deze laptops hebben een beeldscherm met hoge resolutie, brede kijkhoek en een divers kleurengamma. Daarnaast kent Dell de Alienware gamelaptops. Deze laptops zijn speciaal ontwikkeld voor high-performance gaming.

Huidige Dell aanbiedingen:

Dell laptop aanbiedingen

Dell laptop aanbieding

Ben je opzoek naar een budget laptop voor thuisgebruik? Zoek dan niet verder en kies voor een Inspiron laptop van Dell! De Inspiron laptops van Dell kennen 3 betaalbare series. Namelijk de 3000, 5000 en 7000. De laptops zijn er in verschillende kleuren, hebben de nieuwste processoren en beschikken over voldoende opslagruimte. De Dell Inspiron laptops zijn beschikbaar met een DVD drive en op bepaalde modellen zit eveneens touchscreen.
De 5000 serie biedt onder andere prachtig beeld door de hoge resoluties. De 7000 serie kent veel vermogen en nog krachtigere prestaties. Kenmerken van de 7000-serie zijn: royaal beeld, beeldschermen met dunne bezels, vlekkeloze streaming met SmartByte-technologie en 360-graden geluid van Waves MaxxAudio® Pro. Tevens kan je kiezen voor een groot scherm, aparte grafische kaart CinemaSound, CinemaStream en IPS Full HD-touchscreen.

Op dit moment verzamelen wij aanbiedingen van merken als; Apple Macbook Air en Pro, Acer, Asus, Lenovo, HP, Toshiba, Microsoft Surfacebook, Dell, Chromebook, MSI en Medion. Laptops van deze merken zijn in verschillende schermgroottes verkrijgbaar, namelijk; 11 inch, 12 inch, 13 inch, 15 inch, 15 inch en 17 inch.

XPS laptops

De XPS laptops van Dell zijn ontworpen voor gebruikers die meer eisen aan een laptop stellen en voornamelijk zakelijke gebruikers zijn. Deze laptops zijn gemaakt met beeldschermen met de hoogste resoluties (tot en met UltraSharp™ 4K Ultra HD), van unieke materialen en leveren daarom onder andere de mooiste kleuren. De XPS laptops zijn zowel mooi als zeer sterk en daarnaast gemakkelijk te dragen. Dankzij de In-Plane-Switching-technologie hebben de XPS laptops een brede kijkhoek. Visueel gezien hebben de XPS laptops van Dell dus enorm veel te bieden! Tevens zijn deze laptops ook uitermate geschikt voor probleemloos streamen en bieden ze het beste geluid door hoogwaardige speakers. Dankzij achtergrondverlichting bij het toetsenbord kun je ook met minder licht probleemloos werken. Een precision touchpad zorgt ervoor dat je eenvoudig kunt navigeren.

De XPS laptops van Dell beschikken over een lange batterijduur voor urenlang (werk)plezier. Zo kun je maar liefst 22 uur van de XPS 13 gebruik maken. De XPS 15 modellen met 16 GB geheugen en 2133 MHz zorgen ervoor dat je snel toegang tot al je data hebt. Dell beschikt ook over XPS laptops met een Solid State-schijf van 1 TB waardoor de laptop binnen enkele seconden opstart en je beschikt over veel ruimte voor al je bestanden.

Alienware gamelaptops

Ben jij een fanatiek gamer? Ga dan voor een Alienware gamelaptop van Dell!
In 2017 heeft laptopmag.nl de Dell gamelaptops uitgeroepen tot de fraaiste laptops met de sterkste toetsenborden en beeldschermen. Pcworld.com heeft in maart 2018 de Alienware 17 R4 uitgeroepen tot beste 17 inch gamelaptop en de Alienware 13 tot beste portable gamelaptop! Dankzij een OLED-paneel, welke bij 13 inch laptops beschikbaar is, kun je genieten van prachtige heldere beelden.

De Alienware gamelaptops zijn gemaakt met koolstofvezels en hebben de beste grafische kaarten (NVIDIA uit de 10-serie). Daarnaast bevatten deze laptops Intel® Core™ processors, Quad HD+ displays en optimaal presterende CPU’s.

Wanneer je kiest voor een gamelaptop met Solid State-schijf laden de games sneller en kies je voor een vrijwel geluidloos systeem. Wil je geen last hebben van kabels? Kies dan voor het ‘desktop mode’-design waarbij aansluitingen en poorten aan de achterkant zitten. In april van dit jaar zijn er nieuwe Alienware 15 en 17 laptops op de markt gekomen. Deze hebben een vernieuwd koelsysteem. Hierdoor zijn de laptopprestaties met maar liefst 10% toegenomen. De nieuwe Dell Alienware 15 en 17 laptops zijn naast de kleur Space Grey nu ook te verkrijgen in Epic Black.

Product overzicht
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
Dell
Product
Dell