Hardware een tweede leven.

0
550

Het gebeurd weleens, een ongelukje en er komt iets tegen jouw monitor aan waardoor deze kapot gaat. Of jouw monitor is vanwege veel gebruik inmiddels aan vervanging toe. Dan kun je een nieuwe monitor kopen maar de prijzen van monitoren en de kwaliteit en functionaliteit die je er voor terugkrijgt verschillen nog wel eens. Heb je er misschien al eens aan gedacht om een refurbished monitor aan te schaffen? Hier kunnen veel voordelen aan vast zitten. Veel veel werk dat je achter de computer doet zal je niet de allerbeste monitor nodig hebben en dat maakt dat je al snel voordeliger uit bent dan wanneer je deze nieuw in de winkel aanschaft. Daarnaast zullen de eisen aan jouw beeldscherm wellicht anders zijn wanneer je deze voor werk wilt gebruiken of privé om op te gamen of voor het browsen van websites, social media gebruik of andere bezigheden. Ook de kwaliteit van het scherm zelf kan verschillen, goed om te weten dat er dus een aanbod is in FullHD beeldschermen met een LCD of LED scherm met verschillende mogelijkheden voor aansluitingen en formaten van 17” tot 30”. Er is een groot aanbod aan refurbished monitoren verkrijgbaar zodat je precies kunt kiezen voor wat je echt nodig hebt en daarnaast, het idee dat een refurbished monitor minder goed is dan een nieuwe is achterhaald.

 

Even goed als nieuw.

 

Bij Hardwareprins wordt veel waarde gehecht aan de kwaliteit van de hardware die verkocht wordt. Zo wordt elke monitor die aangeboden wordt goed geïnspecteerd en voorzien van de nodige onderhoudt. Wanneer er defecten zijn dan worden onderdelen vervangen en wordt de monitor van binnen én buiten goed schoongemaakt zodat deze weer als nieuw zijn wanneer jij hem op jouw bureau plaatst. Monitoren van verschillende bekende merken worden ingekocht van bijvoorbeeld bedrijven die een vernieuwingsronden doen of komen uit partijen waar de leaseperiode gestopt is. Refurbisshed betekent in dit geval dus helemaal niet dat de monitoren niet meer geschikt zijn voor gebruik of dat hier mankementen aan zitten. In tegendeel! Op alle hardware zit één jaar carry-in garantie. Mocht er in het eerste jaar iets mis zijn dan kun je de monitor zelf aanleveren bij de leverancier ter inspectie waarna zij zullen bepalen welke oplossing mogelijk is. De verzend kosten hiervoor worden vergoed door Hardwareprins zodat, wel zo aardig!

 

Refurbished voor een beter milieu.

 

Niet alleen voor de portemonnee is het aanschaffen van refurbished hardware een goede uitkomst maar denk ook eens aan de impact die het heeft op het milieu. Er is veel hardware beschikbaar voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt dat ongebruikt blijft om ten slotte onnodig weggegooid te worden. Dit heeft een grote impact op het milieu en hier kun jij nu positief aan bijdragen. Dus voordat je naar de winkel racet kijk dan eerst eens naar een refurbished monitor en help bij zo bij te dragen aan een beter milieu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in