Medion laptop aanbieding

Bij de aanschaf van een nieuwe laptop is het belangrijk om te weten aan welke eisen je laptop moet voldoen. De laptop moet passen bij jouw gebruiksdoel. Om je keuze te vergemakkelijken, kent Medion 4 verschillende categorieën. Met deze 4 categorieën heeft Medion altijd een passende laptop voor jou en dit voor een scherpe prijs! Voor dagelijks gebruik zijn er de budget laptops. Maar wil je films in de hoogste kwaliteit afspelen, kies dan een laptop uit de categorie multimedia laptops. Voor onder andere foto- en videobewerking heeft Medion de performance laptops en voor een geweldige game-ervaring heeft Medion de hiervoor speciaal ontwikkelde gaming laptops.

Huidige Medion aanbiedingen:

Budget laptop

Medion laptop aanbieding

Genieten van verschillende Windows applicaties op een laptop? Thuisbankieren en internetten? Dan bieden de budget laptops van Medion, veelal uitgerust met Windows 10 Home, je ontzettend veel gebruiksplezier. Windows 10 Home levert een verbeterd startmenu, nieuwe functies en snellere prestaties. De Budget laptops zijn uitgerust met 2, 4 en 8 GB geheugen. Tevens kan gekozen worden voor een glanzend of mat scherm. De diagonale schermgroottes van de budget laptops variëren van 25,7 tot 43,9 centimeter (10,1 tot 17,3 inch). Daarnaast biedt Medion meerdere keuzeopties betreffende de kloksnelheid, resolutie en de SSD capaciteit. Ben je opzoek naar een laptop met meerdere USB poorten, een Webcam, microfoon of touchpad? Ook de budget laptops van Medion bieden deze mogelijkheden.

Op dit moment verzamelen wij aanbiedingen van merken als; Apple Macbook Air en Pro, Acer, Asus, Lenovo, HP, Toshiba, Microsoft Surfacebook, Dell, Chromebook, MSI en Medion. Laptops van deze merken zijn in verschillende schermgroottes verkrijgbaar, namelijk; 11 inch, 12 inch, 13 inch, 15 inch, 15 inch en 17 inch.

Multimedia laptop

Wil je films afspelen met een hoge beeldkwaliteit? Ga dan voor een multimedia laptop.
De Medion multimedia laptops zijn voorzien van grafische kaarten die films en games ontzettend goed verwerken. Je hebt de keuze uit Nvidia of Intel GPU. De multimedia laptops kun je gemakkelijk meenemen waardoor je ook onderweg kunt genieten van films en games.
Ben je veel onderweg? Kies dan voor een ultra portable laptop. Deze laptops zijn namelijk zeer licht, hebben een lange accuduur en zijn vaak voorzien van SSD.

Performance laptop

Wil je met een laptop uitstekend foto’s of video’s kunnen bewerken? En/of op een high-end laptop films bekijken? Dan is een Medion performance laptop geschikt voor jou!
Sterkte processoren, met minimaal een Intel Core-i5 processor, zorgen voor optimaal gebruiksplezier en een hoge snelheid. Er valt onder andere te kiezen uit 2 of 4 geheugenbanken, verschillende schermgroottes en meer dan 10 soorten videokaarten.

Gaming laptop

De gaming laptops van Medion zijn speciaal geproduceerd voor High-end gaming en Video editing. Qua SSD capaciteit biedt Medion gaming laptops met 128, 256 en 480 GB. Deze zorgen voor snel opstarten en laden van levels. Met de beste videokaarten kun je games op de hoogste settings draaien en met een IPS beeldscherm ben je verzekerd van een goede kijkhoek en zeer heldere kleuren. Goede luidsprekers en dito subwoofer zorgen voor een geweldige audio experience! De Medion game laptops hebben standaard een 15″ of 17” beeldscherm. Ben je opzoek naar een krachtpatser om alle moderne games op te spelen? Ga dan voor 1 van de Medion gaming laptops!

Touchscreen laptop

Wil je graag een touchscreen laptop? Dan ben je bij Medion ook aan het juiste adres!
De touchscreen laptops zijn er in 2 varianten. Namelijk een convertible en detachable. Een convertible laptop kent een 2- in 1 systeem waardoor je kunt wisselen tussen laptop- en tabletgebruik. Wanneer je de laptop als tablet gebruikt, ervaar je het mobiele gemak van een tablet terwijl de tablet blijft werken als een volwaardige laptop. Door een flexibel scharnier tussen het beeldscherm en het toetsenbord kan het scherm 360 graden gedraaid worden tot een tablet. Een detachable laptop kan eveneens als tablet gebruikt worden en heeft als gebruiksvoordeel dat het toetsenborg helemaal van het scherm losgekoppeld kan worden.

Product overzicht
Beoordeling
1star1star1star1star1star
Beoordeling
5 based on 1 votes
Merk
Medion
Product
Medion