Microsoft Surface laptop aanbieding | De beste deals

Op zoek naar een nieuwe notebook? Dan is een Microsoft Surface laptop zeker iets voor jou! Zoek niet verder want hier vind je de beste Microsoft Surface laptop aanbiedingen van dit moment. De Microsoft Surface laptop ontving al vele goede reviews en is daarmee een hele goede keus!

Bekijk de huidige Microsoft Surface aanbiedingen:

Voor studie of zakelijk

Microsoft surface laptop aanbieding

Als je studeert of werkt heb je uiteraard een goede laptop nodig. Het liefst één die je makkelijk meekrijgt in je tas, die lang meegaat en snel werkt. Dan ben je met een Microsoft Surface laptop aanbieding aan het goede adres. Microsoft is het wereldberoemde bedrijf van Bill Gates en Paul Allen, twee Amerikanen die tijdens hun studie begonnen met programmeren. Windows 95 betekende een wereldwijde doorbaak voor het bedrijf, die sindsdien steeds met innovatieve ideeën kwam zoals de Xbox en Xbox Live.

Op dit moment verzamelen wij aanbiedingen van merken als; Apple Macbook Air en Pro, Acer, Asus, Lenovo, HP, Toshiba, Microsoft Surfacebook, Dell, Chromebook, MSI en Medion. Laptops van deze merken zijn in verschillende schermgroottes verkrijgbaar, namelijk; 11 inch, 12 inch, 13 inch, 15 inch, 15 inch en 17 inch.

Huidige Microsoft Surface aanbiedingen:

Welkom in de familie

Vandaag de dag ontwikkelt het bedrijf nog steeds games maar ook telefoons en andere media-apparatuur, zoals de laptop. Met de Surface familie werd voor het eerst kennisgemaakt in 2015, toen de Surface Book werd gepresenteerd. Sindsdien is de familie uitgebreid met de volgende notebooks: Surface Laptop, Pro, Pro 4 en inmiddels ook de Surface Book 2.

Voor als je nog twijfelt

Waarom zou je kiezen voor een Microsoft Surface laptop aanbieding? Als je nog twijfelt geven wij je nu de redenen waarom je voor een Microsoft Surface laptop aanbieding zou moeten kiezen. Na het lezen van deze redenen wil je niets anders meer!

De voordelen van een Microsoft Surface laptop aanbieding

De Surface notebooks zijn vernieuwend, handig en trendy. Zo is hij verkrijgbaar in verschillende kleuren: warmrood, kobaltblauw, witgoud en platina. Er is voor zowel de binnen- als buitenkant gebruik gemaakt van een duurzaam Italiaans materiaal. Hiermee wordt de binnenkant heerlijk zacht, maar is het nog steeds makkelijk schoon te houden.

Studieproof

Voor studenten is deze Microsoft Surface laptop aanbieding helemaal ideaal. Want alle notebooks zijn licht, klein en makkelijk mee te nemen. Zelfs als je tas al helemaal volzit met boeken, kun je hem er nog makkelijk naast laten glippen.

Handige features

Je hebt maar één hand nodig om hem te openen en als je hem eenmaal geopend hebt kun je er urenlang mee doen, want de accu gaat wel tot 14,5 uur mee. Daarnaast hebben de laptops een handig aanraakscherm waarmee je bijvoorbeeld makkelijk foto’s of stukken tekst zelf kunt inzoomen. En ook niet onbelangrijk: het geluid van de muziek is optimaal.

Surface accessoires

Naast de gewone computers kun je ook enkele accessoires aanschaffen om het gebruik nog aangenamer te maken. Zo zijn er toetsenbordcovers, muizen en pennen. Daarnaast zijn er nog de standaard accessoires als adapters en voeding & dockingstations. Met de Surface pen kan je gemakkelijk, stijlvol en snel de mooiste dingen creëeren.

De nieuwe Surface Book 2

Onlangs is de nieuwe Surface Book 2 gepresenteerd, en dit is een handige mix van laptop en tablet. Daarnaast kun je hem ook nog eens gebruiken in studiomodus om mee te tekenen of te schetsen, met de handige pen die je erbij krijgt. Ook kun je hem in weergave-modus zetten door het scherm los te maken en om te draaien. En als extraatje kun je ook gewoon goed mee gamen wanneer je een avondje vrij hebt.

Garantie Microsoft

Na aankoop van een Microsoft laptop aanbieding heb je recht op een hardwaregarantie van één jaar en technische ondersteuning tot 90 dagen na je aankoop. Je kunt dus optimaal gaan genieten van je nieuwe computer!

De Surface Pro

Met de Microsoft Surface Pro kun je de hele dag genieten van verbeterde prestaties. De laptop van Microsoft maakt gebruik van vernieuwde technologieën die het werk gemakkelijker maakt. De Surface apparaten zijn uitgerust met windows 10 pro. Maak elke dag geweldig met deze laptop!

Alle laptop aanbiedingen: Laptop aanbieding, Acer laptops, Apple Macbooks, Asus laptops, Chromebook laptops, Dell laptops, HP laptops, Lenovo laptops, Medion laptops, Microsoft Surface laptops, MSI laptops, Toshiba laptops, Gaming laptops, 2 in 1 laptops

Alle laptop aanbiedingen per formaat: 14 inch laptop, 15 inch laptop, 17 inch laptop, i5 laptop, i7 laptop

Aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Expert, MediaMarkt, BCC , YourMacStore

Speciale aanbiedingen: Black Friday laptop, Black Friday Chromebook, Black Friday game PC

Overig: Beste laptop, Laptop kopen

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een laptop aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende laptop aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een laptop aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een laptop aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online laptop aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een laptop aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.