MSI laptop aanbieding | De beste deals

MSI profileert zich al geruime tijd als de nummer 1 in gaming laptops. Door de hoogwaardig kwalitatieve onderdelen zijn de MSI laptops, naast gaming, ook zeer geschikt voor zware taken zoals het bewerken van video’s en het uitvoeren van complexe berekeningen. De laptops van MSI zijn grofweg onder te verdelen in 3 series. MSI heeft een Gaming, Prestige en Workstation serie. De Gaming serie is verreweg de grootste.

Bekijk de huidige MSI aanbiedingen:

MSI Gaming laptop aanbieding

msi laptop aanbieding

MSI heeft instap gaming laptops maar ook laptops voor high-end gaming. De GT-serie heeft krachtige modellen met SLI. De GS-serie kent een dunne behuizing en laptops met een laag gewicht. De GE- en GP-serie hebben een snelle videokaart.
De Gaming serie van MSI is te verkrijgen met een Intel Core i5, i7 of i9 processor.
In tegenstelling tot de i3 heeft de i5 wel een ingebouwde turbo. Door de turbo is de i5 zeer geschikt voor hobbymatige bewerking van foto’s en video’s maar ook voor het spelen van games. Laptops met een i7 processor zijn geschikt voor het spelen van de nieuwste games en voor onder andere professioneel grafisch ontwerpers is een laptop met i7 een goede keuze. Laptops met een i9 processor zijn nog weer krachtiger en sneller dan de i7.

Op dit moment verzamelen wij aanbiedingen van merken als; Apple Macbook Air en Pro, Acer, Asus, Lenovo, HP, Toshiba, Microsoft Surfacebook, Dell, Chromebook, MSI en Medion. Laptops van deze merken zijn in verschillende schermgroottes verkrijgbaar, namelijk; 11 inch, 12 inch, 13 inch, 15 inch, 15 inch en 17 inch.

De Gaming serie van MSI is te verkrijgen met beeldschermen van 14, 15 en 17 inch en met een RAM-geheugen van 8, 16 en 32 GB. Laptops met 8 GB werkgeheugen zijn geschikt voor het spelen van games, het uitvoeren van zware programma’s en bijvoorbeeld het bewerken van foto’s en video’s. Met 16 GB geheugen kunnen complexe berekeningen worden uitgevoerd. Dit kan uiteraard ook met 32 GB geheugen maar deze kan tevens zeer complexe berekeningen uitvoeren en grote data inladen.

De Gaming serie van MSI is uitgerust met een SSD van 128, 256 en 512 GB. De laptops zijn daarnaast voorzien van 4K-beeldschermen of een Full HD-beeldscherm. De 4K-beeldscherm heeft twee keer de resolutie van een Full HD-beeldscherm en is bovenal geschikt voor 4K-content. Verreweg de meeste gaming laptops van MSI zijn uitgerust met toetsenbordverlichting.

Huidige MSI aanbiedingen:

Look en feel

Dankzij de krachtige body van geborsteld aluminium is deze laptop mooi en strak. Je hebt een optimaal scherm dankzij de dunne schermranden een body die volledig benut wordt. Het strakke design stelt niemand teleur!

Prestige serie

De Prestige serie van MSI is er voor de creatieve professional. Deze serie wordt standaard uitgevoerd met een Intel Core i7 processor, waardoor snelheid gegarandeerd is. Voor het beste beeld is de laptop uitgevoerd met de nieuwste GeForce videokaart en de MSI True Color technologie. Voor een ultieme 3D geluidsbeleving is de laptop voorzien van Nahimic 2+. Deze technologie maakt het mogelijk om met standaard geluidsapparatuur het beste virtuele surround geluid uit je speakers te krijgen.

Naast de standaard hoge specificaties kan gekozen worden voor een upgrade van de PCI-E aansluiting voor de SSD schijf, waardoor de interactie met de SSD schijf tot 5x sneller is dan de standaard PCI-E aansluiting. Daarnaast is het voor een nog mooier beeld mogelijk om te kiezen voor een 120Hz scherm, waardoor je naast de reactietijd van 5 milliseconden, ook een schermverversing van 120 beelden per seconde hebt.
Voor lang werkplezier is de laptop uitgevoerd met een optimale koeler die de grafische kaart en de processor koel houdt. Tevens is het mogelijk om de laptop aan 2 externe monitoren te koppelen door de Matrix Display, zodat de laptop ook als een desktop gebruikt kan worden en het gebruiksgemak wordt verhoogd.

Workstation serie

Voor een krachtige laptop die niet onder doet voor een desktop heeft MSI de Workstation serie. Dit is een model dat zeer geschikt is voor het zware grafische werk. De Workstation serie van MSI is ISV gecertificeerd. Dit certificaat is afgegeven door softwarepartijen als Autodesk, SOLIDWORKS en Adobe en garandeert dat de meest gebruikte applicaties betrouwbaar te gebruiken zijn op de Workstation serie, waarbij optimale prestaties en hoge gebruikskwaliteit worden geboden.
Net als bij de Prestige serie van MSI zijn de standaard specificaties hoog. Een high-end videokaart, hoge kloksnelheid van het RAM geheugen, optimale koeling en de Matrix Display waarmee 2 of zelfs 3 externe monitoren gekoppeld kunnen worden, maken deze laptop tot het neusje van de zalm.

Alle laptop aanbiedingen: Laptop aanbieding, Acer laptops, Apple Macbooks, Asus laptops, Chromebook laptops, Dell laptops, HP laptops, Lenovo laptops, Medion laptops, Microsoft Surface laptops, MSI laptops, Toshiba laptops, Gaming laptops, 2 in 1 laptops

Alle laptop aanbiedingen per formaat: 14 inch laptop, 15 inch laptop, 17 inch laptop, i5 laptop, i7 laptop

Aanbiedingen per winkel: Bol.com, Coolblue, Expert, MediaMarkt, BCC , YourMacStore

Speciale aanbiedingen: Black Friday laptop, Black Friday Chromebook, Black Friday game PC

Overig: Beste laptop, Laptop kopen

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een laptop aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende laptop aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een laptop aanbieding?

Er wordt gemiddeld €100 bespaard door gebruik te maken van een laptop aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online laptop aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een laptop aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.