Wifi deurbel met camera

0
272

Een wifi deurbel met camera geeft je de mogelijkheid om niet alleen thuis te horen dat er iemand voor de deur staat. Je kunt met een wifi deurbel met camera ook nog zien wie er precies voor de deur staat. Is het een pakketbezorger, een jehovagetuige of een vriend of familielid? Je kunt via de camera altijd zien wie het is, ook als je bijvoorbeeld hoger woont dan de voordeur. Omdat je deurbel wifi heeft, is deze ook nog verbonden met je internet thuis. Zo kun je bijvoorbeeld via je smartphone of tablet ook kijken wie er voor de deur staat.

Geen bedrading

Best handig dus, zo’n wifi deurbel met camera. Ook biedt een wifi deurbel uitkomst als het gaat om de bedrading. Je hebt in de meeste woningen wel kabels waar je je deurbel aan kunt koppelen, maar niet iedereen is daar even goed mee. Bovendien zijn verhuurders daar vaak niet zo mee bezig. Met een wifi deurbel met camera hoef je je daar veelal geen zorgen om te maken. Je deurbel communiceert namelijk draadloos. Je hebt geen deurbel met bedrading nodig om te weten dat er iemand voor de deur staat.

Altijd in contact met je voordeur

Een wifi deurbel met camera is geen garantie dat je ook buitenshuis je voordeur in de gaten kunt houden. Maar meestal is die optie er wel. Via een app kun je dan ook buiten je eigen wifinetwerk bekijken wat er voor de deur aan de hand is. Het verschilt of je dit altijd kunt zien of alleen wanneer er aangebeld wordt. Wil je ook de mogelijkheid hebben om degene aan de deur te spreken zonder de deur te openen? Kies dan voor een wifi deurbel met camera en intercom. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in